ANJA FORSNOR

Idag är en alldeles speciell dag

Morgonen den 2 mars för exakt ett år sedan kommer jag aldrig att glömma. Såhär bloggade jag om morgonen då. Vad jag inte berättade för er då var att jag precis hade fått reda på att jag var gravid.

Jag hade haft svårt att sova under natten och utan att jag visste något så kändes det ändå i hela kroppen. Något var annorlunda och jag var ganska säker på vad det var.

Det här lilla livet hade börjat gro inne i mig och idag fyller hon 4 månader. De härligaste, jobbigaste och mest omtumlande månaderna i mitt liv. Och samtidigt de mest kärleksfulla.

lily

Älskade lilla gryn, vad gjorde vi innan dig?

Läs också: Kroppen ett år senare

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur planerad vad Lily? Hur trivs Du i den nya rollen som mamma? Om hon var planerad, hur tänkte ni innan NK bestämde er? 🙂

  Sanna 2016-03-03 13:39:59
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Jag trivs jättebra i rollen som mamma, över förväntan! Jag är inte speciellt barnkär sedan tidigare så jag var lite nervös över hur jag skulle hantera allting. Det är verkligen otroligt mysigt! Lily var planerad och efterlängtad, vi hade länge vetat att vi ville ha barn ihop och när vi väl bestämde oss gick det fort 🙂

   Anja Forsnor 2016-03-03 23:07:55
   Svara
 • Hon är så himla söt! Kul att läsa om hur du upplever mammalivet, både det härliga och mindre härliga – såsom sömnlösa nätter! det verkar ändå vara mest härligt.

  Pom och Flora, älskar det stället!

  kram på dig

  authorMoaemailmoa_91hotmail.comurlhalsen 2016-03-03 13:06:49 http://moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på authorMoaemailmoa_91hotmail.comurlhalsens kommentar.

   Tack snälla! Jag tycker förstås hon är världens finaste, hihi 😉 Det är absolut mest härligt och för det mesta är hon en väldigt nöjd och glad liten bebis. Allt som krävs är ett litet leende från henne sen klarar man allt. Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-03-03 17:28:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!