ANJA FORSNOR

Vi har blivit med kontor!

Japp, ni läste rätt. Grounded Factory har blivit med kontor! Gah, det känns så himla häftigt. Ända sedan jag blev egen och började frilansa har jag drömt om att ha ett eget kontor. Så att jag nu skaffar ett tillsammans med min fina vän och vapendragare Iman känns så häftigt! Vi klickade så himla bra med gänget på Urbanista att vi helt enkelt bestämde oss för att flytta in till dem. De hade ett litet rum ledigt som passar oss perfekt, högt i tak och med egen kakelugn.

Igår var vi här och skruvade ihop alla möbler (eller ja, Imans man gjorde det mesta av jobbet hehe) och idag är vi här och pysslar och gör fint. Alltså hur mysigt med ett eget kontor?! Såå glad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det känns som att hela bloggvärlden har blivit med kontor i vinter!! Så avis, haha!! Ser fint ut! 🙂

  Johanna 2016-03-02 12:12:26 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej! Vad roligt för er! Det verkar som en dröm. Nu när ni växer och blir större kanske det är så att ni behöver någon som hjälper er med lite av jobbet. Jag hjälper er gärna som assistent med allt från att boka möten, hålla koll på er e-handel eller springa och köpa macha latte. Grounded factory kommer bli stort, hör gärna av er om ni har någon ledig tjänst eller om denna kommentar känns intressant.

  Malin 2016-03-01 17:34:48
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Tack snälla du! Och vilket roligt erbjudande, det hade ju varit helt underbart. Just nu är vi ju fortfarande i uppstartsfasen men vi hoppas verkligen på att kunna anställa om inte en allt för lång framtid. Då hör vi gärna av oss till dig! Ha en fin dag, stor kram!

   Anja Forsnor 2016-03-08 14:08:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!