ANJA FORSNOR

Konjac sponge

Det var längesedan jag tipsade om skönhet här i bloggen så jag tänkte att det var dags igen. Jag har äntligen testat Konjac Sponge som jag varit så nyfiken på ett bra tag. Ansiktssvampen är tillverkad av roten från Konjacplantan och växtfibrerna är naturligt återfuktande.

Jag använder den i duschen på morgonen och den är så himla skön, känns som en liten ansiktsbehandling varje morgon. Man känner sig verkligen ren utan att behöva använda några andra rengöringsprodukter. Och eftersom den håller 2-3 månader är det faktiskt ett väldigt ekonomiskt alternativ till produkter.

Jag har även en Baby Sponge till Lily som vi använder med lite babyolja i badet. Svampen är stenhård när den är torr och blir alldeles mjuk och härlig när man fuktar den i vatten.

Dessutom är den helt fri från färgämnen och 100 % återvinningsbar. Snäll mot både hud och miljö, det gillar jag!

konjac-sponge konjac-sponge-rituals

Säljs bland annat på Kicks!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åh, vad kul med lite skönhetstips, har saknat det! 🙂

  Elisabeth 2016-02-23 08:17:54
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Vad roligt att det uppskattas, då blir det mera sådant! Och jag kan verkligen rekommenderas svamparna, så sköna!

   Anja Forsnor 2016-02-23 19:26:28
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!