ANJA FORSNOR

Sjukstuga

Godmorgon. Nu har jag äntligen lyckats hämta lite kraft för att titta in här och säga hej. Jag blev magsjuk efter middagen i fredagskväll och sedan har jag i princip bott på badrumsgolvet. Haft hög feber och inte fått behålla någonting förutom lite resorb. Fruktansvärt, finns det något värre än att vara magsjuk? Möjligtvis att samtidigt amma och ta hand om en liten bebis. Fy. Ett av de värsta dygnen i mitt liv. Tur att M var hemma så att han kunde ta Lily mellan matstunderna, vilken mardröm annars.

Nu verkar jag äntligen vara ute på andra sidan och har precis fått i mig lite aprikoskräm med mjölk. Ska försöka få i mig en rostad macka med smör också, behöver all energi jag kan få. Visst är det ändå lite mysigt att man bara vill äta sådant som man åt när man var liten när man varit sjuk. Eller är det bara jag?

aprikoskräm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Usch, låter inge vidare, krya på dig!
  Var kommer den fina muggen ifrån? 🙂

  Emilie 2016-02-14 18:24:13
  Svara
 • Vilken mardröm! Krya på dig!

  Josefin 2016-02-14 13:04:32
  Svara
 • Usch och fy din stackare!! Hoppas verkligen du mår bättre snart! 🙂 För mig är det mer ”det här sa mamma var bra att äta när man är sjuk” och så är det det jag äter, för det är det jag lärt mig, haha! Skorpor och köpt nyponsoppa är ju liksom inget jag äter till vardags utan bara när jag varit sjuk 🙂

  Johanna 2016-02-14 09:20:15 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack snälla! Så fruktansvärt med magsjuka, man blir ju verkligen helt utslagen och handlingsförlamad. Haha ja det kanske ligger något i det du säger. Sjukvårdsupplysningen rekommenderade samma sak, kanske är i maskopin med våra mammor 🙂 Men jag håller med, aprikoskräm och vitt rostbröd hör heller inte till vanligheterna här hemma. Haha.

   Anja Forsnor 2016-02-14 10:46:35
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!