ANJA FORSNOR

3 saker jag ser fram emot i helgen

1. Träna! Jag har varit själv med Lily hela veckan vilket gjort det lite svårt att få ihop träningen. Har bokat in både Barre och Pilates som jag verkligen ser fram emot.

2. Massa sociala tillställningar! På lördag ska vi på middag till Elina och Tom och på söndag kommer Hanna och Mattias hit på långlunch. Vi fortsätter med att ses för långlunch på helgerna, älskar det! Jag har inte bestämt vad jag ska laga än, tänkte bläddra igenom mina kokböcker för lite inspiration.

3. Unna mig en lång och härlig sovmorgon på söndag. Vilket innebär att Marcus får ta Lily en sväng på morgonen och låta mig ligga kvar i sängen. En timme extra på morgonen gör så stor skillnad, blir som en ny människa när jag väl går upp.

Vad har ni för planer i helgen?

choklad

Och givetvis äta massa choklad. Nu när jag ammar har jag fått ett helt galet sug på choklad, får inte nog. Blir en bit i någon form varje dag, gärna en mörk choklad med något gott och krispigt i.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilken härlig helg! vart kan man köpa den mumsiga chokladen? Har du testat Renée Voltaires hampachoklad? Den är smarrig och lite krispig!

  Moa 2016-02-06 22:17:00 http://moahals.fineday.se
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Den är så god! Jag köpte den på Matdistriktet för ganska länge sedan, brukar även finnas på många hälsokostbutiker och ekoställen. Ja, hampachokladen är såå god! Älskar choklad som har det där lilla extra i sig 🙂

   Anja Forsnor 2016-02-07 22:02:41
   Svara
 • Aah! Vad vore livet utan choklad?! Trevlig helg! 😀

  Johanna 2016-02-05 23:49:01 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Samma här! Ammar också och är såå sugen på choklad. Mycket tydligare och starkare amningscravings än gravidcravings 🙂

  Sofia 2016-02-05 23:26:18
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Haha ja, jag håller helt med! Igår hade jag missat att köpa hem choklad så då rörde jag ihop en varm choklad på mandelmjölk och kakao till kvällens film. Gäller att ha lite fantasi, haha.

   Anja Forsnor 2016-02-06 16:50:39
   Svara
 • åh sovmorgon kan verkligen vara underskattat! så härlig helg du har framför dig då 🙂

  ISA 2016-02-05 23:12:15 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!