ANJA FORSNOR

Nu är våra yogamattor äntligen här

Nu har våra yogamattor äntligen nått svensk mark. Hurra! Känns helt overkligt att de faktiskt äntligen är här nu. Just nu håller de på att sortera allting på lagret och packa om allting i våra fina kartonger. Vi, eller rättare sagt våra grymma printdesigners Paola och Adriana, har till och med specialdesignat själva kartongen som mattorna skickas ut i när man lägger en beställning.

Just nu har min vapendragare Iman flytt den svenska vintern och befinner sig på Bali. Alltså sååå underbara bilder hon lägger upp, jag vill nästan inte läsa hennes blogg längre, haha. Om ni törstar efter sol, värme och färgglada frukter ska ni spana in hennes blogg och instagram här!

Nästa vecka när hon kommit hem ska vi åka ut till lagret och godkänna allting på plats innan vi äntligen öppnar upp webshopen. Åh, NU är det verkligen nära!

Stay tuned…

grounded-factory-yogamat GroundedFactory GroundedFactoryyoga grounded-factory-yoga-mat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej , tycker att yogamattorna är såå fina . Vad kostar de ?

  Ann

  Ann Lundquist 2016-01-24 17:05:14
  Svara
 • Men åååh så fina!! 😀

  Johanna 2016-01-22 21:48:37 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Tack för en härlig blogg. Här kommer en fråga om något helt annat än inlägget.

  Kan du inte skapa en sida på fb också? Jag har några vänner som uppenbarligen känner dig och får då upp att de ibland gillar dina inlägg. Men själv kan jag inte gilla dina inlägg eftersom jag inte är vän med dig på fb (såklart). Om fler kunde gilla dina inlägg på fb tror jag kanske bloggen skulle kunna komma upp i fler flöden, plus att jag garanterat inte skulle missa några inlägg 😉

  Ha en fin helg!

  Jenny 2016-01-22 19:35:52
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Vad glad jag blir! Faktum är att jag redan har en Facebooksida som jag nog varit alldeles för dålig att påminna om. Du hittar sidan här: https://www.facebook.com/anjasgodating/ Ska bli mycket bättre på att uppdatera den, så mycket roligare när jag vet att intresset finns 🙂 Så tack för peppen och för att du påminde mig! Stor kram!

   Anja Forsnor 2016-01-23 00:44:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!