ANJA FORSNOR

Godmorgon!

Godmorgon mina favoriter, hoppas ni sovit gott. Snart kommer Sofia hit på frukost och det ska bli så himla mysigt! Vi har inte setts sen innan jul och vi har så mycket att prata om. Som alltid! Gissar på att det inte kommer räcka med EN frukost, haha. Sist varade vår frukostdejt i fem timmar, det är ju mer än en halv arbetsdag!

Nu håller jag på att fixa med det sista som ska fram på bordet. Som tur är så är Sofia lika frukostgalen som jag så jag vet att ingenting dukas fram i onödan. Ju mer desto bättre. Vänner som uppskattar mat, det är vänner man håller extra hårt i. Hoppas ni har en fin start på dagen!

Såhär såg det ut på vår förra frukostdejt hemma hos Sofia så jag har ju en del att leva upp till…!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!