ANJA FORSNOR

YOGA BY INDISKA

Igår firade vi lanseringen av Yoga by INDISKA med ett butiksevent på Hötorget. Jag och mina härliga bloggkollegor Linn och Filippa var på plats under kvällen för att mingla runt och ge våra bästa shoppingstips i kollektionen. Plaggen är så mjuka och den här långärmade luvtröjan i ullmix som vi alla bar under kvällen har redan blivit en favorit som kommer användas flitigt till och från yogaklassen, eller bara mysa i hemma. Den är så skön!

Det är verkligen det bästa med yogakläder, att de är precis lika gosiga att mysa runt i hemma som på träningspasset. Så ett tips är att spana in kollektionen, oavsett om du yogar eller inte, som nu finns i alla INDISKA butiker runt om i landet och på webben. Happy shopping!

linn-anja-filippa yoga-by-indiska-metr kvarglassi yoga-event-by-indiska filippa-anja shoppingevent-indiska indiska-yoga mat-tiffi yoga-by-indiska indiska-event vattenflaskor-yoga yoga-collection-by-indiska metro-mode-indiska-event linn-herbertsson anja-joos freja-yoga-indiska polhem-pr-indiska metro-mode-event-indiska-yoga linn-herbertsson-anja-forsnor-filippa-salomonsson

Inlägg i samarbete med INDISKA.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!