ANJA FORSNOR

Bebisfotografering

Förra veckan gjorde vi en bebisfotografering med Lily och bilderna blev såå himla fina! Sara är så otroligt duktig och lyckades verkligen fånga det naturliga och alla små detaljer. Åh, de här bilderna kommer betyda så mycket för oss i så många år framöver.

Jag vet att det är många av mina läsare som är gravida just nu och jag vill ge er chansen att plåtas av underbara Sara. Så därför tävlar jag ut två fotograferingar till er som bor i Stockholm, en gravidfotografering och en bebisfotografering!

Tävla!
Du som är gravid eller precis fått en liten knodd kan alltså vinna en fotografering med Sara. Tävla genom att motivera i inlägget varför just du borde vinna, ange även vilken fotografering du är intresserad av samt var du bor någonstans.

Plåtningen sker hemma hos er så just för den här tävlingen måste man bo i Stockholm. Ett villkor är att Sara får använda bilderna fritt i sin portfolie och sina kanaler. Tävlingen pågår veckan ut!

anja-lily-marcus

Sara är så varm och härlig, lyllos er som vinner! Man kan ju bli lite nervös när man tänker på en bebisfotografering och få upp bilder med små sovande bebisar i korgar eller utklädda till små blommor, haha. Men lugn, med Sara är det precis tvärtom. Här får ni en känsla av Saras bildstil och vad ni kan förvänta er om ni vinner:

Denna trio var faktiskt min allra första trio att få fota. Min första bebisfotografering. Och jag är med handen på hjärtat så glad över att det var just dom. För det vart lugnt, tryggt och avslappnat. Jag fick fullt förtroende och utrymme för att testa. Så otroligt tacksamt och exakt sådär som jag önskar. Det blir ofta bäst då, tycker jag. Min stora övertygelse gällande foto blir bara starkare och starkare för varje ny grej jag ger mig in på – det behövs ingen rekvisita, inga blixtar eller uppriggade studios. Det räcker med att få fånga den där stolta blicken på sitt barn, det räcker med att få fånga den där lilla lilla hårtofsen som snart är ett minne blott, det räcker med att få fånga den där sömniga gäspen, den där ömma klappen eller det där leendet. Det räcker med det som är. Det är till och med som allra finast då. 

lily-sara-holmberg lily1 marcus-lily lily2 anja-lily bebisfotografering-lily anja-marcus-lily bebisfötter

Foto: Sara Holmberg

Här kan ni se alla bilder från plåtningen >>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Grattis till er fina lilla tjej! Vi fick vårt första barn den 1 dec, en liten kille som heter Love. Jag fotar honom och min sambo var och varannan dag, men tyvärr har vi inte så många bilder där jag är med (dels så blir det ju sällan man ”fixar till sig” för fina bilder och dels så är min sambo inte helt kompis med kameran, det mesta blir suddigt :)) Tiden går ju så fort och det skulle vara superkul att ha fina bilder på oss alla tre. Vi bor i Traneberg och Sara är så välkommen!

  Christine 2016-01-17 04:30:07
  Svara
 • Hej! Underbar tävling!
  Vi fick vårt andra barn, en son, i mitten av nov, han har precis blivit 2 månader. Vi har också en storasyster som blir 2 år i april. Skulle så gärna vilja få fina syskonbilder nu när nytillskottet är på plats. Samspelet mellan syskon – men såklart också barn – föräldrar.
  Vi bor på Ingarö utanför Stockholm.

  Mia 2016-01-17 04:24:27
  Svara
 • Hej Anja – vilket roligt initiativ till tävling! Satt tidigare i veckan och förbluffades av de helt magiska bilderna fotografen tagit på er. Härligt att få föreviga en dag med dem man håller kär. Jag och min sambo fick i oktober vårt första barn, en liten flicka som heter Malou. Det hade varit hur kul som helst att få uppleva en fotografering tillsammans med mina bästa personer. Jag skulle bli otroligt tacksam om vi fick chansen att föreviga en dag i vår dotters liv, med hjälp av ett riktigt proffs. Jag vill helt enkelt vinna för min, min sambos och min dotters skull så att vi alla tre, när som helst, kan titta på fotografierna och minnas. Allt bra härligt att kunna ha minnen för livet, i fotoformat. Hoppas, hoppas. (Vi bor i centrala Sundbyberg och är intresserade av bebisfotografering).

  Jennie 2016-01-15 22:41:03
  Svara
 • Hej Anja,

  Åh vilka fantastiska bilder på er! Jag vill såklart också få möjligheten att fota min lilla familj här inom kort.

  Jag passade på att skriva en liten dikt för att sammanfatta min motivering till att vinna bebisfotograferingen 😀

  ”Med målarduk, penslar eller staffli,
  vill jag föreviga min sons blick.
  Kanske är det bättre med ett fotografi,
  Då jag knappt på en duk kan måla en klick.
  jag önskar att jag och Johan vinner,
  Så att vi alltid vår sons bebistid minner.”

  Vi på bor Gärdet i Stockholm!

  Kram till er,
  Josephine

  Josephine 2016-01-15 08:02:51
  Svara
 • Hej! i oktober föddes min mans och mitt första gemensamma barn. Vi missade att fota min gravidresa på ett bra sätt & detta ångrar vi. Så en riktig fotografering av vår dotter skulle vara guld värd bland alla halvkassa mobilfoton.

  Jennie 2016-01-15 07:15:15
  Svara
 • Hej! Vi skulle gärna vilja vinna en bebisfotografering med vår lilla Amalia som föddes 2 jan 2016. Den här första tiden går så rasande fort och hon växer så det knakar, det vore underbart att föreviga. Vi bor vid Odenplan. Tack för en toppenblogg!

  Anna Eriksson 2016-01-14 19:04:28
  Svara
 • Åh det här är sånt vi pratade om att göra när våran son var nyfödd och ja, sen kom livet i vägen 🙂 Nu fyller han snart 2 och en liten mini är på väg – kanske är det nu det kan bli av? Gravidfotografering är väl mer passande just nu men till sommarn så får vi ju chansen på nytt till en bebisfotografering. Vi bor i Knivsta (Hoppas det inte är för långt bort!)

  Mimmi D 2016-01-14 18:40:07
  Svara
 • Åh vilka fina bilder!

  Jag är gravid med mitt andra barn, han är beräknad i slutet av februari. Det har varit en riktigt jobbig graviditet som började med hyperemesis fram till vecka tjugo, följt av mer ”normalt” illamående, kraftig foglossning och depression (alltså vad håller kroppen på med?!). Framförallt har jag känt mig som en kass mamma till min fina dotter som snart är två. Men nu börjar jag må bättre och kan äntligen glädja mig åt graviditeten och att vi faktiskt snart ska få en son och lillebror i familjen! Att få ta fina bilder på magen som påminner om att min graviditet, hur jobbigt det än må ha varit, är något helt fantastiskt vore ett fint avslut på den här tiden och en bra start på livet som tvåbarnsmamma.
  Vi bor i Åkersberga.

  Josephine 2016-01-14 16:11:55
  Svara
 • Hej Anja! Jag heter Anna och är gravid i v.25 med vårt första barn, en liten kille som är beräknad till 1/5. Jag skulle vilja vinna en fotografering med Sara därför att det vore underbart att ha några vackra bilder som minne av graviditeten – utöver alla halvdåliga mobilbilder som vi tagit hittills, som visserligen har sin charm, men du fattar 😉 Vi bor i Örnsberg.

  Anna Nordenström 2016-01-14 15:13:33
  Svara
 • MEN HUR FINT??? Drömmen ju!!! <3 Så himla fin familj!

  S 2016-01-14 13:33:25
  Svara
 • Hej!
  Vad otroligt roligt att du lottar ut det här. Jag satt förra veckan och såg bilderna och tyckte att de var helt fantastiska. Jag gillar att hon verkligen lyckas fånga den fina känslan. Och speglar äkta värme och kärlek som verkligen fångar en.

  Jag väntar mitt första barn och är beräknad om två veckor. Det vore helt otroligt att få fånga bebisens första tid på bild. Minnen som en alltid vill bära med sig. Jag och min man bor i Bromma.

  Ha en fin torsdag!

  Hannah

  Hannah 2016-01-14 13:16:34
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna en fotografering med Sara eftersom jag alltid velat fottas med en proffsfotograf men har aldrig känt att jag haft den ekonomiska möjligheten att göra det. Nu har vi haft ett underbart år med vår lilla Alexia och skulle sååå gärna vilja ha fina bilder på vår lilla familj innan vi blir ännu fler hahahaha(bara en månad kvar tills lillebror kommer) nämen jag vill verkligen föreviga det här året och minnas vår första tid med vår lilla tjej =) Vi bor i Sätra !

  Sofia Tsikkinis 2016-01-14 11:24:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!