ANJA FORSNOR

Yoga-event på INDISKA Hötorget

Idag lanserar INDISKA sin första yogakollektion YOGA by INDISKA av yogaplagg och väskor i hållbara material samt yogamattor från Manduka. Kollektionen är ett steg i deras senaste satsning som handlar om hälsa, välmående och balans. Något som känns så rätt i tiden och ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Vi på Metro Mode har ett samarbete med INDISKA där vi valt ut våra favoritplagg från kollektionen. Dessutom håller vi i ett event på torsdag 14/1 i INDISKA butiken på Hötorget där du får träffa mig och mina härliga bloggkollegor Filippa och Linn mellan kl. 17.30 – 19.00.

Under kvällen kan ni tävla ni om att vinna fina plagg ur kollektionen genom att ta en bild på er favoritprodukt i butiken, hashtagga #myindiska och motivera varför du vill ha just denna produkt. Tre personer under kvällen kommer vinna sina favoritprodukter. Dessutom är det 10 % på hela yoga-kollektionen under kvällen.

Vi ses väl på torsdag?

yoga-event-indiska

Inlägg i samarbete med Indiska.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!