ANJA FORSNOR

Hur bäddar man i barnvagnen?

Tack för bra tips! Vi väntar i april och det är så inspirerande att läsa din blogg. Har du tips på bäddningen i vagnen? Vi har också en bugaboo Buffalo. Önskar dig en trevlig fredag!

Grattis till graviditeten, så mysigt. Det här med bäddningen i vagnen var ironiskt nog det jag oroade mig mest inför i slutet av graviditeten, haha. Bra fokus där! 

Bäddningen beror förstås på vilken årstid det är, framåt april är det förhoppningsvis varmare än nu. Vi har ett fårskinn underst i vagnen, sen en åkpåse med fleece från Bugaboo. Vi köpte den som inte är dunfordrad så vi kan ha den till våren också. Lily brukar ha en dunoveroll på sig i vagnen och olika mycket kläder beroende på hur kallt det är. Sen brukar vi ta med någon extra filt.

Ett tips är att köpa ett babynest som ni kan använda i vagnen den första tiden. Då blir det ombonat och mysigt, vilket de flesta bebisar brukar gilla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ser så mysigt ut där i vagnen! Köpte ni ett babynest och har du tips på något? Tycker de flesta känns så stora, få de verkligen plats i vagnen?

  Charlotte 2016-01-11 20:33:43
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Ja, väldigt ombonat och mysigt. Hon verkar trivas bra i alla fall! Vi har fått låna ett babynest av några vänner och det är en standardmodell. Ser ut som det kan vara ett sådant här: https://babynest.se/shop/. Det passar perfekt i vår vagn (Bugaboo Buffalo) och var så bra de första veckorna när Lily var så liten, annars hade hon halkat runt där inne i vagnen. Nu när hon är lite större och har åkpåse och overall så behövs det inte längre. När är det dags för er?

   Anja Forsnor 2016-01-11 23:04:21
   Svara
 • Tack för tips! Har precis köpt ett fårskinn att ha underst i vagnen också, känns som en bra bas. Funderar på att vänta med overall då det kanske räcker med åkpåse med fleece och lager på lager i april…svårt att planera allt innan! 🙂

  Karin 2016-01-10 21:47:36
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Eftersom fårskinn är naturmaterial är det bra både på vinter och sommar (har jag fått lära mig) så det kommer ni nog få stor användning av. Jag hade också avvaktat med overall eller köpt en tunnare variant som kan funka under våren. Vi har haft en tunnare overoll (ej dun) fram tills nu efter nyår när det blev riktigt kallt här i Stockholm. Lager på lager kommer man långt med!

   Anja Forsnor 2016-01-11 17:38:13
   Svara
 • Nu när det är så kallt så var min kompis lite orolig att det var för kallt för hennes bebis att stå ute på balkongen i vagnen när det var dags för dagens sovstund, så hon la ner en termometer i vagnen för att kolla och trots att det var typ -15 så var det nästan 18 plusgrader i vagnen. Ganska häftigt ändå!

  Paula 2016-01-10 10:03:21 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Oj vad coolt!! Ja, de flesta bebisar sover ju väldigt bra i vagnen utomhus och det måste ju bero på den friska luften. Så är de bara väl påklädda så är det nog ingen fara.

   Anja Forsnor 2016-01-11 17:42:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!