Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Tur och retur till fjällen

Jag och Lily packade på oss de varmaste kläderna vi har, trotsade rysskylan och tog oss ut på en promenad idag. Jag behöver nog inte säga det, men det är ju så fruktansvärt kallt ute nu. Tur att jag hade underställ och trippla lager kläder, såg snarare ut som jag skulle tur och retur till fjällen.

Svängde förbi posten och hämtade ut ett paket. Lyckades på något vis lägga det gigantiska paketet ovanpå vagnen och rullade hem i snön. När jag kom hem och öppnade kartongen låg det, istället för ett babygym som jag beställt, en stor brun gunghäst! Haha, ångesten över att de packat fel. Jag vet, dagens i-landsproblem, men jag orkar liksom inte släpa tillbaka paketet, skicka det i retur och beställa på nytt.

Har ni några i-landsproblem att dela med er av idag?

vinter-stockholm

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!