ANJA FORSNOR

Årskrönika del 3, september-december

SEPTEMBER

IMG_1374 IMG_1389

Äntligen var det dags! Vi plåtade vår första kampanj för Grounded Factory och resultatet blev riktigt grymt!

anja forsnor-6 anja forsnor-10 Metro

Jag tipsade om mina bästa gravidövningar i Metro och smidde hemliga planer…

OKTOBER

_G7A1351 _G7A1284 _G7A1189

För i oktober flyttade jag min blogg hit till Metro Mode, tjoho! Vi firade lanseringen av Metro Mode Hälsa med pressfrukost på Sally Voltaire.

anja-forsnor-baby baby-shower baby-shower-anja-forsnor

Jag blev överraskad med babyshower av världens finaste vänner! Drömmer fortfarande om den där Nutellatårtan som Mathilda hade gjort, himmel vad god den var!

anja-gravidmage

Resten av månaden var mest höggravid, vilade och förberedde mig mer och mer inför förlossningen. Nu var jag riktigt peppad och blev allt mer nyfiken på vem den lilla tjejen där inne var.

frukost

30 oktober och beräknad förlossningsdag. Jag satt hemma hos Fia på långfrukost i fem timmar där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så glad att jag lärt känna denna fantastiska tjej. På vägen hem hade jag sådana galna förvärkar att jag nästan trodde jag skulle föda där på tunnelbanan mitt i rusningstrafiken.

NOVEMBER

lily

Och visst var det något som var på gång. För morgonen den 1 november hade förlossningen satt igång och senare på kvällen åkte vi in till BB Sophia för att några timmar senare välkomna vår älskade lilla tjej till världen. anja-forsnor-mamma-bugaboo bugaboo-buffalo IMG_0889.JPG

Dagarna i november bestod av många promenader med barnvagnen och att lära känna vår nya familjemedlem.

DECEMBER

frukost

December försvann i en väldig fart! Trots att jag lovat mig själv ledighet lyckades jag boka upp de flesta dagar med möten, pressfrukostar och jobb. Nu började jag längta efter jul och ledighet med min lilla familj!

img_2022-1.jpeg img_2057-1.jpeg img_2027.jpeg

Och äntligen kom den, den efterlängtade ledigheten. Vi åkte på julturné till Malmö och Halmstad för att träffa våra familjer. Det blev en riktig sjuk-jul med förkyld man och bebis.

anja-forsnor-ann-söderlund

nyårsmiddag

Nyår firades i Stockholm med sällskap i toppklass!

Nu blickar jag fram emot ett otroligt spännande år. 2016 – bring it on!

Läs också:

> Årskrönika del 1, januari – april

> Årskrönika del 2, maj – augusti

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!