ANJA FORSNOR

Träningspremiär

Det är inte ofta jag delar med mig av selfies från omklädningsrummet men det kändes lite knasigt att använda en gammal träningsbild eller från när jag var gravid. Så därför bjuder jag på denna osminkade verklighet som entrade gymmet igår.

Jag körde övningar i mamma-mage appen, rodd, latsdrag och lite övningar för överkroppen med gummiband. Kändes bra i kroppen men jag märker tydligt att jag är så mycket svagare nu än innan. Dessutom har jag ganska ont i ländryggen så jag känner att mitt fokus verkligen ligger på att stärka upp bålen och baksidan.

Hur har ni tränat efter er förlossning?

Linne och tights, lululemon.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har du något tips på bra gravid-träningstights? Beställde ett par från Lindex, men de var alldeles för stora. Kram!

    Sofia 2016-01-03 14:14:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!