Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Vi kan inte sluta nu

Glad Lucia på er! Mitt i allt julmys och glöggfirande är det lätt att glömma bort att alla inte planerar julbak och handlar julklappar. Minns ni flyktingkatastrofen som pågick för några månader sedan? Den pågår fortfarande. Men livet här hemma fortsätter som vanligt och man glömmer så snabbt, så även jag.

December och julen handlar ju om att ge vilket jag tycker borde vara årets julklapp. Bara för att ekot från hjälpgalorna tynar bort och pressen slutar skriva så får vi inte glömma. SOS Barnbyar har gjort en viktig film om det som jag vill dela med mig av.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så sant! Fint av dig att använda ditt offentliga forum även till sådana här saker. Det kan göra stor skillnad för dem som lyssnar och påverkas av dig som offentlig person. Snyggt!

    Anja 2015-12-13 18:43:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!