Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Söndag och andra advent

Den här lyxiga frukosten blev jag bjuden på hemma hos Sofia för några veckor sedan. Det var faktiskt samma dag som jag hade BF och jag hade sådana förvärkar på vägen hem från henne att jag trodde jag skulle föda på tunnelbanan. Sen dröjde det bara två dagar till innan Lily kom.

Nu ligger vi på soffan och har precis ätit frukost. Njuter lite extra av helgerna när Marcus är ledig, försöker stänga av allt annat då och bara vara. Tror Lily håller med för just nu ligger hon helt utslagen och sover på Marcus bröst och gör små nöjda ljud. Det är så mysigt att jag knappt vet var jag ska ta vägen! Senare i eftermiddag ska vi möta upp tjejerna på glöggmys och adventsfirande. Hur firar ni advent idag?

frukost frukost-smoothie-croissant smoothie-frukost Alltså det är något speciellt med Sofias kaffe, det ryker alltid på bild! Trodde det var hennes kamera men de här bilderna är tagna med min kamera och spana in som det ryker. Måste vara något magikaffe för när jag fotar mitt kaffe här hemma så ryker det aldrig. Ser liksom alldeles extra gott ut, håller ni inte med?

Ni har väl inte missat mitt inlägg fyllt med massa frukostinspiration? Ni hittar det HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta