ANJA FORSNOR

Adventsfika

Glad första advent! Är det bara jag som blev paff över att det redan är första advent? Har precis börjat vänja mig vid att det är höst och helt plötsligt har vi påbörjat nedräkningen till jul. Galet men mysigt!

Vi har precis varit på lite lunch och glöggmys hos Mathias och Ann och snart kommer Johanna och Daniel hem till oss på adventsfika. Jag försökte mig på en variant av denna vita kladdkaka med apelsin och ingefära men den blev inte riktigt så bra som jag tänkt mig, haha. Får ge den ett försök till innan jag delar med mig av receptet. Hoppas ni har en fin advent!

advent

Glöggmys hos Mathias, Ann och älskade lilla Bobo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • den såg himla god ut iallafall! Gott tecken 😉 mysigt med adventsfika!

  ISA 2015-11-29 23:28:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Det där receptet Ser jag fram emot!

  Grattis till er dotter oxå. Fantastiskt! Skönt att förlossningen gått bra. Vår tjej är född 31/10 på SÖS så blev inte många dagar imellan. Ska bli kul att följa din resa & träningen sen när du kommer igång. Här väntar jag ivrigt på att kroppen min ska bli redo för annat än promenader & mamma mage övningar 🙂

  Jennie 2015-11-29 18:00:50
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Får ge den ett nytt försök och förhoppningsvis kan jag dela med mig av receptet sen 🙂 Tusen tack! Och stort grattis till din lilla tjej, kul att vi födde nästan samma dag. Jag har laddat ner Mammamage-appen efter rekommendationer från vänner men inte börjat än. Är den bra? Känner verkligen att magmusklerna tagit semester de senaste månaderna, kommer på mig själv med att ha riktigt dålig hållning numera haha. Ska bli skönt när man äntligen känner sig stark igen! Kram på dig

   Anja Forsnor 2015-11-30 23:17:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!