Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Lily 3 veckor

Idag har vi haft lyckan att få hänga med den här lilla stjärnan i 3 veckor. Redan i lördags gjorde Lily sin första festentré när vi åkte hem till Johan och Maria på en hejdundrande fest. Vi stannade bara någon timme men det var så kul att komma ut och träffa lite folk. Lily sussade så sött i sin vagn mitt i allt sorl, verkar som trivs bäst bland lite liv och rörelser framför när det är helt tyst. Kanske kommer ändras framöver men än så länge bådar det ju väldigt gott!

lily

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken underbar tid med bäbis!:)

  Har en fråga om kokosmjölk. Sett att du i tidigare inlägg använder Kung Markattas kokosmjölk. Själv gillar jag också många av Kung Markattas produkter men just kokosmjölken tycker jag är lite konstig. Konsistensen är inte alls krämig utan snarare grynig, det känns som den skär sig. Är liksom vita klumpar av kokos… Har köpt den flera gånger o gett den flera försök…… Upplever du också den så här??? Istället föredrar jag Garant Kokosmjölk. Visserligen står det på innehållsförteckningen att det innehåller kokosmjölksextrakt. Har fått lära mig att det inte innehåller några tillsatser utan är bara en annan benämning på kokosmjölk för att den har utvints ur nöten på annat sätt. Hjälp, vilken ska jag använda?

  Stor kram till dig!!

  Lovisa 2015-11-24 06:34:17
  Svara
 • åh kolla lilla foten <3 bebislängt!!

  ISA 2015-11-23 23:11:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind