ANJA FORSNOR

Babysitter

Nu fattar jag varför den här stolen kallas för babysitter, här har Lily suttit och jollrat hela morgonen. Med min ena fot gungandes på stolen verkar hon rätt nöjd och jag har hunnit svara på lite mail. Visst ser den så gosig ut, jag vill liksom själv hoppa ner i den med henne. Det bästa av allt är att man även kan fästa den på en barnstol så hon hamnar i samma höjd som oss vid matbordet. Båda är från Stokke, ska visa fler bilder sen!

Idag ska jag till vårdcentralen för att påbörja vaccination mot min pollenallergi. Skulle egentligen påbörjat den i september men det gick inte eftersom jag var gravid så nu vill jag sätta igång så fort som möjligt för att hinna bygga upp ett försvar mot nästa säsong. Så nu blir det sprutor regelbundet i tre (!!) år framöver. Känns lite galet men jag lider av sådan fruktansvärd allergi och har besvär mellan mars och augusti så det känns verkligen värt alla sprutor ifall det skulle lindra. Är det någon av er som har erfarenhet av liknande vaccinering?

Jag ska alltså ge mig iväg på en timmes läkarbesök inne i stan och Lily ska med. Första gången jag gör något längre ärende så långt hemifrån på egen hand med henne. Lite lätt nervös, haha. Wish me luck!

stokke-babysitter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har gjort det! När jag var 17 eller 18 år påbörjade jag det. Fick sänkt betyg i gymnastik pga att man inte fick utföra fysisk aktivitet samma dag som sprutan (och det var alltid tisdagar). Själva sprutan var ingen fara, min arm svullnade upp väldigt varje gång (tror det är vanligt). När jag flyttade till annan stad när jag var 20 eller 21 tyckte läkaren att vi skulle sluta ta sprutan (fastän jag från början fått veta att jag skulle fortsätta 5 år), gick med på detta men ångrar det lite nu. För nu när jag är 25 har jag till viss mån börjat känna av min kvalsterallergi :((( MEN! Ändå SÅ värt det!

    Och som svar på fråga vem man är: 25 år, boende i Göteborg, studerandes fjärde året på arkitektur och funderar mycket på framtiden! Älskar din blogg och har kanske läst den ca 1 år?

    Puss och kram och grattis till bäbisen! 🙂 <3

    Matilda 2015-11-20 07:45:34
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!