ANJA FORSNOR

En speciell måndag

Idag är en lite speciell dag eftersom Marcus börjar jobba som vanligt igen. Vi har haft två helt underbara veckor i vår lilla bubbla och bortsett från några få besök har vi totalt avskärmat oss och bara njutit av varandra och vår första tid som en liten familj. Det är verkligen så lyxigt att vara lediga och hemma tillsammans, när är man annars det? När man väl har semester brukar dagarna vara fullspäckade men nu har vi sovit tills vi vaknat, ätit frukost istället för lunch och bara tagit dagarna som de kommit.

Åh, jag önskar vi kunde vara hemma tillsammans hela tiden! Nu börjar verkligen mammalivet på riktigt när jag ska hänga själv med vår lilla tjej hela dagarna. Idag kommer Klara hit och myser med oss, det ser jag verkligen fram emot.

lily-marcus

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så himla fin dårå! Tänk att någon så liten kan vara så perfekt, det går knappt att förstå, eller hur?! Minns de där första ensamma dagarna med stora E, som nu precis blev fyra år ( oj, oj, tiden?) och hur jag ibland bara ” jaha, vad ska vi hitta på nu då, ensamma i stora världen”, men det gick över, det går över. Med lilla E hade vi lyxen att göra så att min man var hemma fyra veckor första tiden. Iofs passade han på att bygga 60 kvadratmeter uteplats under tiden, men ändå, att vara på samma plats så länge var ljuvligt. Mys på allt ni har, november, så himla bra bebismånad alltså!

  uppochhoppa 2015-11-17 10:54:23 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Hej Anja! Hittade till din härliga blogg för någon dag sen och måste bara säga att jag fastnade direkt, har suttit och läst bakåt i arkivet och blivit inspirerad av alla fina bilder, recept, tips och text. Jag går dessutom i väntans tider så det är alltid extra roligt att läsa om någons graviditet och allt kring den. Grattis till en fin dotter, låter så härligt med den första tiden.
  Här stannar jag definitivt! Ha en fin dag!

  Emelie 2015-11-17 07:48:28
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie! Välkommen hit, vad glad jag blir att du hittat hit och att du gillar bloggen. Och stort grattis till graviditeten, åh du har en helt magisk tid framför dig! Att vara mamma är så mycket bättre än jag kunnat ana 🙂 Ha en fin dag du med, kram!

   Anja Forsnor 2015-11-17 10:25:00
   Svara
 • låter som en helt underbar liten bubbla ni varit i, MEN det blir nog himla mysigt med ”mer normalt” liv med lillan också <3

  ISA 2015-11-16 19:36:38 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh vad jag kan sakna mammaledigheten. Så mysigt att få vara tillsammans hela dagarna, även att inte mannen är hemma. Se till och njut nu! 🙂

  Zahra 2015-11-16 13:40:39 http://www.ensamtjejpagymmet.shapemeup.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!