ANJA FORSNOR

Förlossningsberättelse?

Bara ordet förlossning kan få många att rysa i hela kroppen och det är inte så konstigt. Det är ett så otroligt laddat och känsligt ämne och framförallt tror jag att det är rädslan för det oväntade som gör det. Kanske har man läst om skräckscenrarion eller hört någon berätta om olika komplikationer vid förlossningar som gör att man nästan drar sig för att bli gravid.

Tidigare var jag helt övertygad om att alla som sa att deras förlossning varit fantastisk ljög. Och visst, alla graviditeter och förlossningar är olika, precis som alla människor är olika och hanterar saker på olika sätt. Jag inser att jag verkligen haft turen att uppleva både en bra graviditet och en fantastisk förlossning. På riktigt!

Har funderat på om jag ska skriva en kort förlossningberättelse här och dela med mig av vissa delar. Samtidigt som jag kan tycka att det är en privat sak är det samtidigt det häftigaste jag varit med om.

Vad säger ni, är det något ni skulle vilja läsa om?

anja-forsnor

Den här bilden togs dagen innan lilltjejen valde att titta ut <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Jag ska kika en extra gång, men det kan vara så att det var just dom som utgått från Ikeas sortiment tyvärr.. Så sugen på att få upp dom på väggarna nu! 🙂
  Tack för svar!

  Moa 2015-11-17 11:22:45
  Svara
 • Du, förresten. Vi köpte ju planscher, liknande de ni hade i ert sovrum förut, men har nu så svårt att hitta ramar. Vi vill helst ha vita, och de från Ikea hade utgått ur sortimentet. Har du kanske något tips?

  Kram Moa

  Moa 2015-11-17 09:44:07
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Våra är i aluminium/silver från IKEA, vet inte om det är dem som utgått från deras sortiment? De passar perfekt till i alla fall! Annars skulle jag gissa på Gallerix som har stort utbud av ramar, dock brukar de vara ganska dyra. Hoppas ni hittar några som passar! Kram

   Anja Forsnor 2015-11-17 10:27:07
   Svara
 • Stort grattis till er lilla tjej! Hade också tyckt det var intressant att få läsa om din upplevelse då jag själv är där snart. Fortsätt att njuta av er nya familjemedlem!

  Liv Ben Dror 2015-11-16 20:11:00
  Svara
 • Skulle vara superkul att läsa om. Om det känns rätt såklart 🙂

  Sara 2015-11-16 19:39:36
  Svara
 • Jättegärna! Jag går just nu på Altromondos gravidyoga och med jämna mellanrum berättar Jennie om nya elever som fått sina bebisar. Vore toppen att höra hur du tyckte att yogan och andningen fungerade i skarpt läge. Och stort grattis i efterskott. : )

  Frida 2015-11-16 17:52:24 http://lillalagerblad.wordpress.com
  Svara
 • Gärna!

  alex 2015-11-16 13:38:35
  Svara
 • Vore jättekul, älskar förlossningsberättelser, hehe =)

  Moa 2015-11-16 13:17:14
  Svara
 • En liten förlossningsberättelse vore mysig 🙂

  Janina 2015-11-15 19:37:41 http://nouw.com/janinawi
  Svara
 • Grattis till tillskottet!!

  Eftersom jag själv r gravid uppskattar jag läsningen, men har stor respekt för att det inte alltid är ngt man vill dela. Tänker också att det är så privat. Känn efter hur du vill göra, det är ju det viktigaste!

  Josefin 2015-11-15 19:12:55
  Svara
 • Hej Anja!
  Jag är gravid i vecka 39, väntar en liten flicka och började läsa din blogg för ungefär en månad sedan, efter att en gravid väninna rekommenderat den. Om det känns rätt för dig att berätta tror jag att jag och många andra kommer ha glädje av att läsa om din förlossning. Jag har under graviditeten läst många böcker, bloggar, lyssnat på poddar mm men endast en bråkdel av alla förlossningsberättelser är positiva, så du får gärna bidra till att skapa mer balans! 🙂

  Josefin 2015-11-15 18:11:57
  Svara
 • Jag håller med ovan. När man själv gått igenom en förlossning tycker jag att det är kul att höra andras historier. Även om min förlossning var supertuff så vill jag göra det igen. Det är det häftigaste jag varit med om och jag är nog fortfarande i lite chocktillstånd och har svårt att fatta vad som hände och att vi faktiskt har en bebis som ska vara med oss för all framtid!

  Kramar,
  Lisa

  Lisa 2015-11-15 16:43:00 http://inbetweenthecontrasts.com
  Svara
 • Superkul läsning tycker jag! Innan jag själv vart med om en förlossning tyckte jag det var superkonstigt med folk som skrev förlossningsberättelser, nu tvärtom! Jätteintressant läsning! Tycker alla kvinnor är så grymma som fixar hela mammagrejen från graviditet till att ta hand om den lilla 🙂

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!