ANJA FORSNOR

Bebisgos hela dagarna

Vad gjorde vi innan den här lilla tjejen kom? Vi kan stå i timmar och bara titta på henne med beundran över hur perfekt hon är. När hon sover vill vi bara väcka henne för att få gosa, men saknar liksom henne så fort hon somnat. Haha, vet inte om det är amningshjärnan som gör att man blir helt knäpp men jag bjuder på det.

Och hur fin är inte hennes lilla minisäng från Stokke? Älskar den!

stokke-bed

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hahaha… Och självklart så har vi köpt likadana kläder också!
  Älskar vår Stokke Sleepi. De är så fina och då grymt att de kan göras större efter vart.

  Kram
  Lisa

  Lisa 2015-11-12 20:38:43 http://inbetweenthecontrasts.com
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Haha såklart! Känns som vi lever parallella liv just nu 😉 Finns så mycket fina barnkläder på Lindex och KappAhln tycker jag, vill köpa nytt varje dag haha. Och ja, jag älskar också sängen! Sover er lilltjej i sin än? Vi försöker lägga över henne när hon somnat så att hon ska vänja sig vid sängen. Hoppas ni haft en mysig helg! Kram kram

   Anja Forsnor 2015-11-15 16:03:41
   Svara
 • Har ni något namn till tösen? 🙂

  Sandra 2015-11-12 15:10:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!