ANJA FORSNOR

Höstpromenad runt Djurgården

Blev helt lycklig när jag vaknade tidigt till strålande sol och blå himmel. Vi låg kvar och myste i sängen en liten stund sen tog jag min lilla familj på en promenad längs vattnet på Djurgården. Åh, vad jag längtat efter detta! Att kunna promenera, andas krispig höstluft och känna solens strålar. Älskar när man kan klä sig varmt, dra mössan över huvudet och samtidigt använda solglasögon, bästa kombon! Har nog aldrig njutit så mycket av en promenad som idag.

Jag är så imponerad av kroppen och hur pass snabbt den kan återhämta sig efter en förlossning. Jag var aldrig sängliggandes efteråt men visst kände man sig ganska skör de första dagarna då motionen i stort sett bestod av att förflytta sig mellan soffan och sängen. De senaste dagarna har vi försökt att komma ut på en liten runda varje dag och idag kände jag mig redo för en längre tur runt Djurgården. Jag är inte uppe i något powerwalk tempo än så länge men det gör inget för jag njuter av varenda sekund ute i den friska luften.

Älskar verkligen det här med vagn, så galet mysigt (trodde jag aldrig att jag skulle säga!) att köra den och så praktiskt ju! Vi är supernöjda med vår fina vagn från Bugaboo och det verkar som en viss liten tjej instämmer. Dock tröttnade hon efter två timmar så då traskade vi hemåt och fixade lunch.

Gud vad jag njuter av dessa dagar, vill aldrig att Marcus ska börja jobba igen!

promenad

anja-forsnor

promenad-djurgården

djurgården

Älskade Djurgården!

bugaboo-buffalo-white

bebis

Hur gosigt? Lilla björnen njuter till fullo där nere i vagnen. När Marcus höll henne i sin famn blev vi stannade av en kvinna som frågade om det var en riktig bebis eftersom hon är så himla liten, haha. Det är nog inte många som är vana att se en vecka gamla bebisar.

djurgården-höst

bugaboo-buffalo

Vi slåss lite om vem som ska köra vagnen då vi båda helst vill köra hela tiden, haha. Jag vet, man blir nog lite knäpp av den här bebisbubblan verkar det som.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ljuvligt! Förutom allt bebisgos är det bästa med att vara föräldraledig alla härliga promenader! Njut!

  Karin FitnessochHälsa 2015-11-12 22:30:51 http://fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Så pigg och fräsch du ser ut Anja. Söt familj är ni också!

  Moa 2015-11-12 13:07:40
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Tack snälla du! Tror skenet bedrar lite, är glad att jag fick gömma mina trötta ögon bakom solglasögonen haha 🙂

   Anja Forsnor 2015-11-12 13:17:22
   Svara
 • Vilka är dina favorit hälsobutiker i Stockholm? Vore kul med ny tips.

  Katja 2015-11-11 20:46:40
  Svara
 • så otroligt vacker promenadslinga med! Blir så himla förvånad bara att man kan vara uppe och faktiskt GÅ promenad så snart efter förlossning? är så fascinerad av detta ämne då jag har såååån förlossningsskräck och målat upp sånna hemska bilder, hehe. kram på dig!

  ISA 2015-11-11 19:40:51 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Ja, Djurgården är så vackert! Jag blev precis lika förvånad när jag reste mig upp efter förlossningen, tog en dusch och klädde på mig själv. Det känns ju helt orimligt egentligen att kroppen ens kan fungera efter en sådan prestation. Alla graviditeter och förlossningar är ju helt olika och jag har nog haft en väldig tur med allting så jag är verkligen tacksam för det. Min förlossning var verkligen en fantastisk upplevelse (på riktigt, jag lovar!!) så det är nog därför min kropp återhämtar sig så pass bra. Kram!

   Anja Forsnor 2015-11-11 20:15:04
   Svara
 • Haha… Det är lite som att du och jag lever parallella liv just nu. Har precis laddat upp bilder till ett nästan identiskt inlägg! 🙂
  Fast jag har ju dessvärre varit sängliggandes efter förlossningen och inte varit utanför dörren på två veckor förrän i går. Åh, vilken lycka att komma ut i frisk luft och att röra på sig igen!

  Kramar
  Lisa

  Lisa 2015-11-11 19:23:57 http://inbetweenthecontrasts.com
  Svara
 • Åh, vad mysigt det verkar vara! Blir lite sugen… 🙂 Njut av bebisbubblan. Kram

  Emma 2015-11-11 18:58:00
  Svara
 • Så himla härligt! Det är guld att komma ut om dagarna. Skönt att din kropp repat sig så bra. Ha en fortsatt härlig tid i bebisbubblan 🙂

  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja, det gör så otroligt mycket för välmåendet! Du är så duktig som tränar och håller igång. Själv är det lugnt tempo nu några veckor men ser fram emot att komma igång med lite träning sen i början av nästa år. Märker att jag sitter som en hösäck nu när magmusklerna tagit lite semester, haha. Inte okej!

   Anja Forsnor 2015-11-11 19:24:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!