ANJA FORSNOR

Hudvård för mini

När det kommer till produkter och hudvård till den lilla känns det extra viktigt med innehållet och att det är riktigt bra produkter, på alla sätt och vis. Därför blev jag så glad när jag fick hem dessa produkter från Estelle & Thild för baby. Jag älskar själv Estelle & Thild och använder sedan drygt ett år tillbaka i stort sett bara deras hudvårdsprodukter.

Förra hösten träffade jag Pernilla som startat Estelle & Thild där hon berättade om hur svårt det är att göra ekologisk hudvård och att få EcoCert på produkterna. Att produkterna är allergitestade och parfymfria är viktigt eftersom små bebisars hy ofta är så mycket tunnare och känsligare. Så bara vetskapen om att det ligger mycket jobb, tid och kärlek bakom varje produkt känns extra fint.

Jag har själv haft väldigt känslig hy ända sedan jag var liten så jag har verkligen lärt mig vilken skillnad det kan göra.

Hur tänker ni när det kommer till hudvård för små barn?

estelle-thild-baby

Att de dessutom är fina att ha framme på skötbordet är ju ett extra plus.

biocare-baby

estelle-thild-baby-care-

Ps. Hur söta är inte sängkläderna från Marnelly med giraffen i bakgrunden? Ska visa mer av dem sen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag skulle också säga att bebisar klarar sig bra utan de flesta krämer och annat. Själv försöker jag exponera mina kids för så få produkter som möjligt, men när jag använder nåt (babyolja, schampo till 4-åringen osv.) så är jag superpetig med inci. Estelle & Thilds schampo är toppen! Och deras body lotion för bebisar använder jag själv. Brukar blanda den med några droppar olja för lite lyrrigare känsla.

  Sofia | Avocado Baby 2015-10-30 19:49:36 http://www.avocadobaby.se
  Svara
 • Vad kul att du gillar våra produkter. Påslakanen är underbara mot babyns mjuka och tunna hud och är 100% ekologiska. Kan även tips om ett annat hudvårdsmärke som jag gillar och det är Cowshed, de har en produktlinje för barn som är helt fantastisk. https://marnelly.se/produkt/cowshed-baby-cow-badtval/

  Marnelly 2015-10-29 05:38:42 http://www.marnelly.se
  Svara
  • Svar på Marnellys kommentar.

   Sängkläderna är verkligen helt fantastiska! Gillar att färgerna är så sobra och neutrala. Ska bädda med dem och göra fint i lilla minis säng idag 🙂 Ja, jag såg att ni även säljer Cowshed, ska spana in deras produkter lite närmare. Tusen tack för tipset!

   Anja Forsnor 2015-10-29 12:27:50
   Svara
 • Min erfarenhet är att små bebisar inte behöver nåt mer än babyolja i badet och en bra kräm för röd rumpa, tex inotyol el bepahtensalva. Men som precis med allt annat har ju alla små liv olika behov. Vore kul att höra vad du/ni tycker om produkterna när du testat 🙂

  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Har även en härlig babyolja i samma serie, känns som det och krämen för röd rumpa blir de första produkterna som kommer att komma till användning. Sen kanske de andra produkterna kommer till användning lite längre fram, just nu känns ju allt så förvirrande haha! Men en sak i taget ska nog allt falla på plats, bara hon väljer att titta ut snart… 🙂

   Anja Forsnor 2015-10-29 12:29:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!