ANJA FORSNOR

Tvättar, packar, vilar och väntar

Tvättar barnkläder, viker i små högar, packar den omtalade BB-väskan, väntar, vilar, väntar. Idag är det 10 dagar till BF. TIO DAGAR! 

Så nyfiken på när hon behagar att göra entré här i världen. Två personer har under de senaste dagarna kommenterat att jag fått väldigt fylliga läppar vilket tydligen ska vara ett tecken att någonting är på gång, haha. Vet inte riktigt vad jag ska tro om det men vi lär ju snart märka om det stämmer eller inte.

För övrigt befinner jag mig i en slags hormonell berg-och-dalbana, i söndags var jag så trött att jag nästan bröt ihop. Kändes verkligen helt orimligt att man ens får lov att vara såhär trött och jag tyckte så otroligt synd om mig själv, haha. Det låter ju så fånigt när jag skriver det såhär men det kändes fullt rimligt där och då.

Någon som känner igen sig?

dagens-outfit

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!