ANJA FORSNOR

Grand Hotel Spa

grand-hotel-spa

Alltså vilken magisk dag vi haft! Varje måndag borde börja med ett besök här, vilken lyx. Vi har badat, relaxat, badat, ätit lunch, vilat, ätit massa frukt och badat lite till. Gissa om vi var skrynkliga när vi lämnade Grand Hotel efter nästan sex timmar? Totalt avkopplande och så härligt. Nu ska jag slänga mig på soffan, är verkligen helt slut. Tänk att man kan bli så trött av att göra absolut ingenting. Är sugen på att se en ny serie, någon som sitter inne med några bra tips?

Så kul att läsa igenom era frågor – fortsätt slänga in massa frågor i kommentarsfälten så svarar jag på alla här i veckan. I morgon bitti tänkte jag visa massa bilder från söndagens brunch som var den bästa på länge, det vill ni inte missa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag har massa tips på serier! De bästa just nu: Homeland, The Affair, Bron, Bosch, Blacklist, Suits och Broad City 🙂
  Jag kan även tipsa om att köpa en Dinglas till bebisen. Det är som en liten snuttefilt i form av ett djur och brukar vara så uppskattat av alla barn! Säljs bland annat på NK och större affärer. Googla! Det är Teddykompaniet som är tillverkare.

  Karin 2015-10-22 09:37:00
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Åh där fick jag massa bra serietips. Ser redan Homeland, The Affair och Bron men de andra har jag missat. Om bebisen behagar att dröja så har jag att göra nu 🙂 Tack!! Jag har stått och tittat på sådana Dinglas, tycker de är så söta. Tack för tipset, ska nog införskaffa en sådan! Kram

   Anja Forsnor 2015-10-22 12:49:28
   Svara
 • Kände ett himla avund nu! haha såå härligt

  ISA 2015-10-19 19:54:36 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!