ANJA FORSNOR

Det här med egentid

hortensia

Jag har funderat på det här med egentid. För mig har det alltid varit väldigt viktigt och jag är i stort behov av egentid flera gånger i veckan. Lika mycket som jag älskar att ha folk omkring mig och umgås med mina vänner, lika mycket älskar jag friheten att spendera tid med mig själv. Ofta föredrar jag att gå i butiker själv, har nästan lite svårt att koncentrera mig och blir stressad när jag är med andra vilket alltid leder till felköp eller att jag lämnar tomhänt.

Vissa personer blir istället stressade av att vara själva och vill alltid vara runt andra, i alla sammanhang. I fredags var M på festligheter och jag hade en mysig hemmakväll på egen hand. Jag pysslade lite i våra bokhyllor, lagade god mat, kollade på film och bara njöt av att vara själv. De där timmarna är extra viktiga när man bor tillsammans med någon och visst är det underbart hur man kan sakna någon efter bara en kväll ifrån varandra?

Hur är ni när det kommer till egentid?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hittade precis till din blogg och har läst igenom inlägg efter inlägg. Underbar läsning och stor igenkänning. Kommer definitivt att forsatta följa din blogg! Det här med egentid är en kär fråga för mig med. Hur mycket jag än älskar min man värderar jag stunderna hemma själv högt. Hur fungerar det med egentid och en liten bebis? Vore intressant att höra din syn på det.

  Milla Mattsson 2015-12-30 12:38:59 http://millasdunderkur.spotlife.se
  Svara
  • Svar på Milla Mattssons kommentar.

   Hej Milla! Välkommen hit, så glad att du hittat till bloggen 🙂 Verkligen intressant fråga, tänkte lyfta den i ett inlägg istället för jag har en del tankar kring det. Tack för tipset, håll utkik efter inlägget i bloggen inom kort. Ha en fin vecka och god fortsättning på dig! Kram

   Anja Forsnor 2016-01-04 23:10:57
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!