ANJA FORSNOR

Baby moon

hotell-svit

sovrum

gravid-anja

stallmastaregarden

stallmastaregarden-lusthus

hagaparken

I lördags överraskade min fina man mig med en hotellövernattning på Stallmästaregården. Vi hade dessutom turen att bli uppgraderade till en av sviterna vilket aldrig har hänt mig förut. Vi började med en supergod middag i restaurangen, därefter gick vi tillbaka till rummet, tände massa ljus och tappade upp ett varmt bad. Jag som inte ens gillar att bada badkar i vanliga fall tyckte det var så skönt, nu förstår jag verkligen varför just många gravida säger att de alltid badar på kvällarna. Jag som varit stark motståndare till ett badkar hemma börjar nu tänka om, det kanske inte är en så dum idé ändå. Dock tröttnar jag snabbt och så fort jag blir varm i ansiktet så får jag panik och vill upp, haha. Men i tio minuter eller sådär var det helt underbart! Någon som känner igen sig?

Åh, det gör ju så mycket att komma hemifrån och bo på hotell, om så bara för en natt. Man behöver inte alltid åka långt bort eller hitta på något spektakulärt, att byta miljö för ett dygn gör så mycket för relationen. Hemma fastnar man så lätt i vardagliga rutiner där man stirrar in i en datorskärm eller fastnar med mobilen i handen och vips har hela kvällen gått. Mer vardagslyx och tid för varandra röstar jag för! Det kommer nog dröja ett tag tills nästa gång bara vi två checkar in på hotell igen så bara det kändes extra härligt (och smått ofattbart!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!