ANJA FORSNOR

Överraskad, eh ja!

anja-forsnor-baby-shower

Det här har varit den bästa helgen på länge och jag har blivit så bortskämd. Det började redan igår när Marcus överraskade mig med middag och hotellövernattning med extra allt. Det var så mysigt att komma iväg hemifrån och bara koppla av, jag älskar verkligen att bo på hotell hemma i Stockholm. Man slipper känna stress över att man ska se en massa saker och kan med gott samvete kura ihop sig inne på rummet.

Överraskning nummer två väntade när jag kom hem till lägenheten idag och möttes av ballonger, tårta, brunch, paket, blommor och de bästa av vänner man kan önska sig. De hade fixat en så fin baby shower och jag blev totalt överraskad! Så lycklig över att ha så fina personer i mitt liv. Har massa bilder att visa er sen men nu tänkte jag slänga mig på soffan och fortsätta njuta till fullo av vad som är kvar av denna fantastiska helg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!