ANJA FORSNOR

Frukosten som aldrig tog slut

frukost

croissant-frukost

nybrogatan38

Jag och Sofia insåg snabbt att vi hade en gemensam kärlek för frukost, därför ses vi allra helst tidigt på morgonen för att hinna avverka dagens alla samtalsämnen. I torsdags möttes vi först upp utanför Sannas men insåg snopet att de enbart serverar frukost för slutna sällskap. Så vi traskade bort till mitt ständiga favoritställe Nybrogatan 38 och lyckades haffa två platser innan det blev helt fullt. En frukostdejt som pågår i 3 timmar kallar jag en bra dejt, ändå hade vi tusen saker till att prata om. Älskar den känslan och personer som fyller en med energi!

Jag tog som vanligt deras havregrynsgröt med skummad mjölk och äppelkompott. Jag har säkert ätit frukost här nu minst tio gånger det senaste året och jag har på riktigt ätit gröten varenda gång! Haha. Sen har jag varierat tillbehör som ägg, frukt, croissant och olika juicer men gröten består – varenda gång! Har smakat lite andra rätter som mitt sällskap beställt in men vågar liksom inte frångå gröten helt. Snälla Nybro, ni får aldrig ta bort denna från menyn!

Ser redan fram emot måndagens inbokade frukost som också råkar vara på just Nybrogatan 38, haha. Okej med risk för att ni snart kommer tro att jag är sponsrad av dem (drömmen!) så får jag väl börja se mig om efter andra frukostställen. Har ni några bra tips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!