Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Torsdagslunch på Pom & Flora

lunch-pom-och-flora kokosvatten pom-och-flora-lunch pom-och-flora

Igår mötte jag upp min älskade Johanna för en lunch på Pom & Flora, helt klart det bästa lunchstället på Söder. Ja, faktiskt ett av de bästa i Stockholm tycker jag. Vi tog båda varsin sallad och soppa med jordärtskocka, svamp och timjan – höstigt, varmt och gott.

Och det här kokosvattnet mina vänner, det är nog det godaste jag hittat i Sverige. Det är STOR skillnad på kokosvatten och kokosvatten och har man smakat fel, t.ex. Paulúns (enligt mig, urk!) så förstår jag varför man rynkar på näsan och inte smakar det igen. Men ge det en chans eller två och hittar ni Fountain of Youth så lova mig att ni testar det. Se till att burken är riktigt iskall, då smakar den som allra bäst! Jag brukar köpa ett gäng på Sally Voltaire och bunkra upp där hemma, därför blev jag så himla glad när jag såg att även Pom & Flora säljer den. Hurra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!