ANJA FORSNOR

Dagens lista

anja-forsnor-blogg

DAGENS HUMÖR: Glad och jag känner mig faktiskt utvilad, hurra!

DAGENS PLANER: Först ut ett efterlängtat besök hos min frisör Antonia, därefter väntar en rolig plåtning.

DAGENS BORDE: Sortera kvitton och skicka papper till min revisor, något som jag alltid skjuter upp till sista sekund. Känns alltid lika tråkigt och jag drar mig verkligen för det, samtidigt är det ju så skönt när det är klart.

DAGENS MÅSTE: Köpa en present till min kära pojkvän som fyllde år igår.

DAGENS LÅT: Jason Derulo – Want to want me (kan inte förklaras mer än att den gör mig så glad helt enkelt!)

DAGENS PODCAST: Just nu är jag helt insnöad på Vattnet Går med Nina Campioni, hett tips till alla gravida om ni inte lyssnat på den. Ps. Inget för den som inte vill veta någonting inför sin kommande förlossning, här berättas allt helt ocensurerat.

DAGENS TV-SERIE: Vi har precis sett klart på Narcos som jag varmt kan rekommendera! Finns på Netflix.

DAGENS CRAVINGS: Iskall färskpressad apelsinjuice! Ge mig!

DAGENS KLÄDER: Har precis köpt mina första mamma-kläder, var lite för kallt för att gå barbent nu i september. Så dagens outfit består av mockatights (kommer man någonsin kunna leva i något annat än tights efter en graviditet?) och en ljusblå skjorta.

DAGENS MATERIELLA VILL HA: Ett snyggt och praktiskt litet fodral till min nya kamera, var hittar man det?

DAGENS LYCKA: M ringde från London och berättade att han kommer hem en dag tidigare, alltså redan ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!