Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Jobba hemifrån

yoghurt

De senaste dagarna har jag känt mig väldigt gravid. Kändes som det kom över en natt och poff så blev allting helt plötsligt jobbigt. Jag är fortfarande ganska lätt i kroppen men känner verkligen att bebisen trycker på neråt på ett helt annat sätt än tidigare. Blir kissnödig bara av en kort promenad och fötterna börjar svullna. Gissar på att det är det här som alla pratar om. Well, bara att lyssna på kroppen och vila, vila, vila.

Igår spenderade jag hela förmiddagen på soffan med fötterna högläge innan jag lyckades ta mig hemifrån för att gå på ett spännande möte som jag verkligen sett fram emot. Därefter var jag på gravidyoga och det var lika välbehövligt och skönt som vanligt. Nästa vecka är sista gången, kommer sakna det de sista veckorna men ska försöka köra på egen hand hemma.

I morse var planen att jag skulle på en lyxig pressträff på Nobis men efter en sömnlös natt var det helt omöjligt att stiga upp ur sängen. Så jag fick helt enkelt avboka, stänga av alarmet och somna om. Jag lämnar sällan återbud i sista sekund men det är tydligt att det är dagsformen som styr just nu. Gissar på att det är bebisen som försöker vänja mig vid att det snart är någon annan som kommer bestämma här hemma snart.

Så efter en lång sovmorgon har jag suttit hemma i myskläder med tända ljus och jobbat vid datorn. Har lämnat in sista korr och lite kompletteringar på bokmanuset och nu tänkte jag lägga mig på soffan och läsa en timme eller två. Så tacksam över mitt jobb och att jag kan styra mina tider själv, all cred till er kvinnor som jobbar på som vanligt fram tills förlossning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!