Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

En titt bakom kulisserna

gf yoga-grounded-factory grounded-factory yoga-nadja-grounded-factory

Bjuder på en liten titt bakom kulisserna från gårdagens plåtning. Vi var ett så grymt team och det kändes riktigt bra både med vår modell Catja och fotograf Victoria. Åh så galet att vi precis fotat allt material till vår webbshop och första kampanj, wiho! Ska bli så spännande att visa er alla bilderna sen.

Vi körde från tidig morgon till sen kväll och idag är jag helt slut i kroppen, känner mig väldigt höggravid idag när jag jobbar från soffan med fötterna i högläge, haha. Ser fram emot en lite lugnare dag idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!