ANJA FORSNOR

Gravid vecka 35

Alltså hur söta är inte dessa baby adidas designade av Jeremy Scott? Så coola!

Kan inte förstå att det bara är fem veckor kvar tills vår lilla tjej är här, så overkligt. Fast jag är helt övertygad om att hon kommer ligga och dra sig och inte titta ut förrän i november. Jag är själv född i början av november och det skulle inte förvåna mig om hon tänkte titta ut på min födelsedag, bara för att jävlas lite. Kan i och för sig inte tänka mig en bättre födelsedagspresent än så.

Idag var vi en runda på stan för att handla lite babysaker och kläder. Känns som det börjar bli dags att fixa och förbereda lite här hemma, så himla mysigt. Ikväll ska vi möta upp min familj och käka på Farang, det ser jag fram emot. Hoppas ni har en fin lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!