Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Morgonstund med mina favoriter

frukost frukostbricka frukost-dejt breakfast fil

Åh vilken mysig start på fredagen! Imorse kom Klara och Johanna hem till mig på lyxfrukost med fil, granola, avokado, rågbröd, färskost, juice, kaffe och allt man vill ha. Var längesedan jag åt filmjölk men jag älskar det, så syrligt och gott. Nu har jag och Johanna suttit och jobbat hos mig några timmar och tänkte ge oss iväg och käka lunch någonstans. Hoppas ni har en härlig fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!