Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

The Green Queen

Jag har upptäckt ett nytt härligt lunchställe som jag vill tipsa om. The Green Queen ligger precis vid Mälarpaviljongen på Kungsholms strand och är verkligen supermysigt. Till min stora glädje hade de quesedillas (jag äääälskar quesedillas) och jag tog den med grönkål, svartkål, fårost och senap som var riktigt god. Mathilda tog en vegetarisk sallad som också såg matig och god ut. Dessutom hade de juicer, smoothies och lite sötsaker.

När jag och Mathilda var här förra veckan hade de bara uteservering så jag gissar att det är mest take away nu under hösten och vintern när det är för kallt för att sitta ute. Men ett litet smultronställe om ni har vägarna förbi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!