ANJA FORSNOR

Fredag och frukostdejt

frukost croissant frukt frukost-nybrogatan

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, det här med frukostdejt är typ världens bästa grej. Tidigt imorse mötte jag upp Sofia för en riktig långfrukost på mitt favoritställe Nybrogatan 38. Vi beställde in allt och lite till vilket resulterade i deras fantastiska gröt, croissants med nutella, frukt, kaffe, te och massa annat gott. Fredagsfrukost när den är som bäst!

Jag och Sofia har precis lärt känna varandra och jag tycker det är så härligt när man klickar direkt med en person. Vi pratade oavbrutet i 2,5 timme och hade nog kunnat sitta kvar ett bra tag till, haha. Vi ska faktiskt även ha sällskap till kvällens festligheter när ELLE Mat & Vin firar 20 år. Idag ska jag faktiskt unna mig både manikyr och pedikyr och sedan inleds projektet att försöka hitta några festliga kläder i garderoben som passar min kalaskula på magen. Wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!