Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Fredag och frukostdejt

frukost croissant frukt frukost-nybrogatan

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, det här med frukostdejt är typ världens bästa grej. Tidigt imorse mötte jag upp Sofia för en riktig långfrukost på mitt favoritställe Nybrogatan 38. Vi beställde in allt och lite till vilket resulterade i deras fantastiska gröt, croissants med nutella, frukt, kaffe, te och massa annat gott. Fredagsfrukost när den är som bäst!

Jag och Sofia har precis lärt känna varandra och jag tycker det är så härligt när man klickar direkt med en person. Vi pratade oavbrutet i 2,5 timme och hade nog kunnat sitta kvar ett bra tag till, haha. Vi ska faktiskt även ha sällskap till kvällens festligheter när ELLE Mat & Vin firar 20 år. Idag ska jag faktiskt unna mig både manikyr och pedikyr och sedan inleds projektet att försöka hitta några festliga kläder i garderoben som passar min kalaskula på magen. Wish me luck!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson