Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Händelserik dag

Som en kontrast till gårdens nutella mackor (ja, jag köpte faktiskt en burk och kalasade på) så var jag riktigt sugen på massa grönt idag! Efter en lång och nästintill sömnlös natt kändes det rent ut sagt nödvändigt för att vakna till liv och överhuvudtaget kunna ta mig hemifrån. Tur att jag passat på att bunkra upp med några av mina favoritjuicer i kylen.

Morgonen började med att jag mötte upp Sandra och lilla Lea för att gå på Stokkes pressfrukost på Bonti. Så mycket fina barnmöbler de har, skulle kunna inreda hela barnrummet med Stokke. Jag har i alla fall bestämt mig för vilken säng det blir till barnrummet, så fin! Idag har jag minst sagt en händelserik dag där det ena roliga mötet avlöser det andra.

Förresten, TACK för att ni delade med er igår, både här och på Instagram. Ni är bäst! Åh, visst är det något befriande över att våga öppna upp sig, känna efter och verkligen säga precis hur man mår? Oavsett om man har en bra eller dålig dag så måste det vara okej att prata om, framförallt i sociala medier som alltid annars visar en perfekt fasad. Och är man sprudlande lycklig ska man såklart få vara det, inga känslor är rätt eller fel. Men mera ärlighet och äkthet och mindre yta, det tror jag vi alla skulle må bra av. Ska vi lova varandra det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!