Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hur mår du?

anja-forsnor

Jag tycker vi pratar alldeles för sällan om hur vi mår. Alltså hur vi verkligen mår. Bortsett från den artiga hälsningsfrasen där man automatiskt svarar ”jag mår bra” utan att ens tänka eller känna efter. För ”hur mår du?” är oftast inte mer än just en hälsningsfras och jag tror sällan att personen som ställer frågan är beredd på ett ärligt svar.

Idag vill jag vi ska vara ärliga mot varandra och verkligen känna efter. Jag kan börja att besvara frågan själv. Idag mår jag ganska bra, är otroligt trött och lite lätt illamående, något som kommit de senaste dagarna i graviditeten. Känner mig ganska omotiverad till att jobba idag och helst av allt vill jag bara ligga hemma och äta mackor med nutella och titta på serier. Jag har haft några omtumlande veckor som verkligen fått mig att inse vem mina riktigt vänner är och vad jag värdesätter i en vänskap. Det har tagit en del på krafterna men nu känner jag att jag är på väg uppåt igen och känner en otrolig lättnad över det.

Hur mår du idag?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!