Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Sockerdetoxa in hösten

Den senaste tiden har jag fått väldigt många mail från personer som vill ha hjälp med kosten och att hitta bra rutiner inför hösten. Efter sommarens alla resor, fester och kanske ökade glassintag (gäller i alla fall mig) är det många som är taggade på en nystart för att orka med hösten och vardagen igen.

För er som känner igen och är sugen på en riktig kickstart vill jag tipsa om min vän Filippas bok ”Sockerdetox”. Nyttig och intressant läsning och ett treveckors program för hur man blir av med sitt sötsug. Plus en massa recept! Nästa vecka har ni som bor i Stockholm möjlighet att träffa Filippa, som råkar vara jordens härligaste person, och haffa ett signerat ex av boken. Dessutom bjuder hon på sina goda gröna juicer! Ta med en vän och kom förbi, all info hittar ni ovan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!