ANJA FORSNOR

Mysfrukost i soffan

frukost

Smoothies i all ära, men det händer faktiskt att jag äter annat till frukost också. Den senaste tiden har jag varit sugen på naturell yoghurt med frukt och granola. Gärna både till frukost, lunch och middag! När vi var på Dalarö i somras introducerade Maria mig för denna supergoda granola med kanel, mandel och äpple från Paulúns så nu var jag tvungen att köpa hem ett paket. Så gott och perfekt att ha hemma nu när jag inte gjort egen granola på ett tag.

Nu har jag precis hoppat i mina nya träningstights från Röhnisch (världens skönaste!) och tänkte riva av ett träningspass på gymmet. Känner mig ovanligt taggad idag!

MER LÄSNING:

Recept: Hälsogranola med bovete och spirulina >

Recept: Pepparkaksmüsli >

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!