Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Plåtning i sovrummet

bakom-kulisserna

Godmorgon mina vänner. Idag var jag uppe med tuppen och har stått och pysslat i köket hela morgonen. Snart kommer min fotograf Charlotte hit och idag ska vi ta de sista bilderna till boken. Efter idag är alla bilder och recept färdiga vilket känns helt overkligt! Här bjuder jag på en liten sneak peak på hur det såg ut när vi plåtade en dag i somras, här riggade vi upp i sovrummet och detta resulterade i en av mina absoluta favoritbilder i hela boken.

Nästa vecka är det möte med arbetsgruppen på förlaget och nu börjar vi prata mer detaljer som bokomslag, färgsättning och disposition. Åh, detta är så kul, är så otroligt tacksam att jag får vara med om detta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!