Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

RAINY DAYS

snickarbacken

Är det bara jag som njuter av regnet ute? Jag kommer säkert få äta upp detta sen men just nu tycker jag det är så välkommet med lite svalare temperaturer, känns som jag varit varm dygnet runt de senaste veckorna. Augusti levererade den bästa av sommarvärme och hur härligt det än har varit så känner jag att jag inte får någonting gjort när det är så fint väder ute.

Så regniga dagar som dessa myser jag helst in mig på Snickarbacken 7 eller något annat mysigt café för att få lite jobbro. Tycker det är så mysigt att sitta inne och jobba med regnet som smattrar mot min ruta. I morgon ska vi plåta några sista kompletterande bilder till boken så idag är det full planering och inhandling som gäller för min del. Hoppas ni har en fin dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!