Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Throwback Tough Viking

I lördags var vi och kollade på årets Tough Viking, shit vad brutalt det är! Ser så mycket läskigare ut när man står vid sidan av än när man faktiskt springer, då är man så full av adrenalin och energi från alla andra deltagare.

Blir faktiskt lite imponerad av mig själv såhär i efterhand när jag inser att jag faktiskt sprang loppet förra året, haha. Jag skulle gärna göra om det men nästa gång hoppar jag det sista hindret med elen, fy bubblan vad vidrigt det var! Fick kalla kårar bara av att stå bredvid och se alla stackare få elstöt efter elstöt och falla till marken.

Men efter lördagen är så taggad på träning och att komma igång med löpningen sen till våren igen! Var det någon av er här som sprang?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!