Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Frukostdejt på Ecoist

Det här med frukostdejt är något jag verkligen gillar, speciellt en måndag morgon. Jag tycker att det är så mycket mysigare att ses över en frukost i lugn och ro än att klämma in en lunch mitt bland alla stressade människor.

Jag och Maria har försökt att ses hur länge som helst nu så imorse möttes vi (äntligen!) upp på Ecoist. Vi tog båda varsin chiapudding och jag drack en iskall matchalatte, supergod! Vissa ställen snålar med matchapulver och teet blir knappt grönt men här smakar den precis som jag vill. Och om ni ska äta chiapudding ute någonstans kan jag rekommendera den på Ecoist med massa bär, den är söt och god!

Bästa starten på veckan!

MERA LÄSNING:

Matcha latte – det gröna mirakelpulvret alla pratar om >

Recept – chiapudding >

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!