Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Hej Snippan!

snippan apoteksgruppen

Jag brukar sällan visa upp saker som jag får hemskickat här i bloggen men idag tänkte jag faktiskt göra ett undantag. Det är nämligen så att Apoteksgruppen just nu har en kampanj som heter ”Hej Snippan” som vill rikta uppmärksamhet mot det kvinnliga könsorganet. En kampanj som jag känner att jag gärna vill stötta! (Och nej, jag får inte betalt för att skriva detta). En viktig del i kampanjen är att hjälpa flickor i andra länder vars rättigheter är mer eftersatta än här i Sverige. Därför samarbetar Apoteksgruppen med svenska FN-förbundets projekt Flicka som gör ett superviktigt arbete runt om i världen för att motverka könsstympning och barnäktenskap.

För att stötta kampanjen kan man enkelt köpa den här tjusiga necessären för 20 kronor och därmed skänka hela summan till projektet Flicka. En söt liten necessär som enkelt får plats i handväskan eller träningsväskan.

Apoteksgruppen även tagit fram en snippskola där man kan testa sina kunskaper och kanske till och med lära sig något nytt. Well, jag gjorde precis testet och det var minsann inte så lätt som jag trodde haha. Testa ni också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind