ANJA FORSNOR

Hej Snippan!

snippan apoteksgruppen

Jag brukar sällan visa upp saker som jag får hemskickat här i bloggen men idag tänkte jag faktiskt göra ett undantag. Det är nämligen så att Apoteksgruppen just nu har en kampanj som heter ”Hej Snippan” som vill rikta uppmärksamhet mot det kvinnliga könsorganet. En kampanj som jag känner att jag gärna vill stötta! (Och nej, jag får inte betalt för att skriva detta). En viktig del i kampanjen är att hjälpa flickor i andra länder vars rättigheter är mer eftersatta än här i Sverige. Därför samarbetar Apoteksgruppen med svenska FN-förbundets projekt Flicka som gör ett superviktigt arbete runt om i världen för att motverka könsstympning och barnäktenskap.

För att stötta kampanjen kan man enkelt köpa den här tjusiga necessären för 20 kronor och därmed skänka hela summan till projektet Flicka. En söt liten necessär som enkelt får plats i handväskan eller träningsväskan.

Apoteksgruppen även tagit fram en snippskola där man kan testa sina kunskaper och kanske till och med lära sig något nytt. Well, jag gjorde precis testet och det var minsann inte så lätt som jag trodde haha. Testa ni också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!