Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

Windy blue

inspo

Nu ska jag möta upp min pappa som är uppe i Stockholm för att hjälpa oss med lägenheten. Vi ska både fixa det kommande barnrummet, hallen och lite praktisk förvaring. Jag älskar förvaring men avskyr förvaringsmöbler som byråer och garderober, tycker mest det förstör. Men platsbyggd förvaring däremot – det är en helt annan sak! Åh, jag kan bli helt till mig av riktigt smarta lösningar. Så det är tanken att vi ska trolla fram denna veckan. Jag är även sugen att måla hallen i en lite mörkare färg, kanske åt det blågrå hållet. Vad tror ni om det?

Bilder: Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!