ANJA FORSNOR

SOCKERDETOX

anja-filippa

Imorse var jag på pressfrukost för att fira att min fina vän Filippa släppt sin första bok. Stort grattis! I boken berättar Filippa hur man blir fri från sitt sockerbegär med ett enkelt treveckorsprogram. Man får lära sig mer om socker och dess effekt men framförallt hur man blir piggare, får finare hy och bättre immunförsvar. Titta bara på Filippa som hon strålar!

doctor-salad

Filippa hade bjudit in oss till lululemon och det kändes verkligen som att alla var där. Så kul att träffa alla välbekanta, och en del nya förstås, ansikten efter sommaren.

raw-clarity-juice

Givetvis bjöds det på gröna juicer från Raw Clarity, min favorit!

filippa-elin

Filippa och Elin!

fia-anja

Fia på lululemon och jag, bild lånad från Karin.

sockerdetox

Boken är även fylld med härliga recept och inköpslistor. Jag har redan hunnit kika i den och den är så snygg och framförallt inspirerande. Höstens bästa present till dig själv eller någon du tycker om. Bye bye sugar and hello health!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!