Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ANJA FORSNOR

You’ve got the love

wedding-photos

Igår var vi på ett helt fantastiskt bröllop – solen strålande, brudparet likaså och allting var på topp! Och vilken fest! Känner mig riktigt sliten idag, fötterna dunkar och hela kroppen är slut men det var det värt. På mig hade jag en helt underbar klänning från Stylein som jag köpte i juni, som tur var passade den fortfarande. När musiken tystnade och festen slutade promenerade vi hem i sommarnatten, jag med klackarna i ena handen och min kärlek i den andra.

Tack Sussi och Josef för att vi fick vara med och dela er dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!